• 031/3888-034
  • Понедељак-петак: 7 часова - 14 часова

Ваннаставне активности

ПЛАНИНАРИ У АКЦИЈИ

Чланови планинарско-еколошке секције ОШ ,,Јордан Ђукановић“ из Варде и ОШ ,,Емилија Остојић“ из Пожеге заједно су у суботу 04.11.2023. године освојили један од најлепших и највиших врхова западне Србије, Мучањ, са највишом тачком од 1534m. Пешачка тура била је дуга 14 километара, а вође пута су били Милан Кршљак, наставник физичког и здравственог васпитања, и Слободан Савић, школски педагог.

 

 

 

 

 

САЈАМ НАУКЕ

У петак, 28. априла 2023. године, од 15 до 18 часова одржан је Сајам науке у ОШ ,,Мито Игумановић“ у Косјерићу, у сарадњи са ОШ ,,Јордан Ђукановић“ Варда и Техничком школом Косјерић. Опширнији текст можете прочитати на следећем линку: http://www.migumanovic.edu.rs/admin.vesti.show/118

 

 

 

Хуманитарна акција – Васкршњи празник

Поводом Васкршњих празника, ученици наше школе су у току протекле седмице на часовима ликовне културе и технике и технологије, као и кроз радионице показали своју креативност у изради васкршњих декорација. Данас је одржана хуманитарна Васкршња продајна изложба ученичких радова. Свима желимо срећне предстојеће празнике!

 

 

 

 

 

Пројекат ,, Засади дрво“

Пројекат ,, Засади дрво“, који има за циљ едукацију и подизање свести јавности о значају шума, подржан је и од стране наше школе. Ученици првог и другог разреда, заједно са својим учитељем Зораном Милићем и Марином Милошевић, засадили су три саднице Белог бора у школском дворишту. Приликом садње, ученицима је указано на важност очувања животне средине.