• 031/3888-034
  • Понедељак-петак: 7 часова - 14 часова

Такмичења

Општинско такмичење из биологије

Општинско такмичење из биологије одржано је 17. марта 2024. у ОШ ,,Мито Игумановић“ у Косјерићу. Ученице наше школе постигле су одличне резултате. Неда Ћебић, ученица 5. разреда, и Исидора Трифуновић, ученица 6. разреда, освојиле су прво место и пласман на окружни ниво такмичења. Честитамо ученицама и наставници Марини Илић-Пејчић!

Општинско такмичење из географије

На општинском такмичењу из географије, одржаном 9. марта 2024, ученици наше школе Јована Јовановић, 7. разред, и Милан Митровић, 8. разред, освојили су прва места и пласман на окружни ниво такмичења. Честитке ученицима и наставнику Милошу Цвијићу!

 

Општинско такмичење из српског језика и језичке културе

Општинско такмичење из српског језика и језичке културе одржано је 25. фебруара 2024. у ОШ ,,Мито Игумановић“ у Косјерићу. Ученице наше школе постигли су запажене резултате. Јована Јовановић, ученица 7. разреда, освојила је прво место и пласман на окружни ниво такмичења. Исидора Трифуновић, ученица 6. разреда, и Катарина Милошевић, ученица 8. разреда, освојиле су највећи број бодова у свом узрасту на нивоу општине. Честитамо ученицама и наставници Соњи Костић- Јаковљевић.

 

,Крв живот значи“

У организацији Црвеног крста Србије и ове године је расписан уметнички конкурс за ученике основних и средњих школа ,,Крв живот значи“. Циљ овог конкурса је подстицање ученика да кроз уметност размишљају о лепоти давања, људској солидарности, пријатељству и здрављу.
У Недељи Црвеног крста, која се обележава од 8. до 15. маја, објављени су резултати конкурса. На нивоу општине Косјерић прву награду освојили су ученици 7. разреда наше школе Милица Ћебић, Катарина Милошевић и Милан Митровић за групни рад- кратак видео спот који су снимили уз подршку наставнице Снежане Глигоријевић. Честитамо награђеним ученицима и њиховој наставници!
Све похвале и за ученике 5. разреда, који су, уз подстицај наставника Славише Ђокића, урадили ликовне радове који су изложени у холу Дома културе.
 
 
 

Окружно такмичење у атлетици

У уторак 9. маја 2023. године одржано је Окружно такмичење у атлетици у ОШ ,,Рајак Павићевић“ у Бајиној Башти. На такмичењу је учествовало 10 општина. Ученици наше школе су постигли запажене резултате, а најуспешнији су Никола Николић, ученик 5. разреда, који је освојио 2. место на трци од 600 метара, и Александра Ивић, ученица 6. разреда, освојивши 3. место у бацању кугле. Честитамо ученицима и њиховим наставницима!
 
 

Окружно такмичење из српског језика и језичке културе

У суботу 1. априла 2023. године у Ужицу је одржано Окружно такмичење из српског језика и језичке културе за ученике основних школа. Нашу школу представљала је Исидора Трифуновић, ученица 5. разреда, која је показала одлично знање и освојила 3. награду. Честитамо Исидори и наставници Соњи Костић Јаковљевић!