• 031/3888-034
  • Понедељак-петак: 7 часова - 14 часова

Такмичења

,Крв живот значи“

У организацији Црвеног крста Србије и ове године је расписан уметнички конкурс за ученике основних и средњих школа ,,Крв живот значи“. Циљ овог конкурса је подстицање ученика да кроз уметност размишљају о лепоти давања, људској солидарности, пријатељству и здрављу.
У Недељи Црвеног крста, која се обележава од 8. до 15. маја, објављени су резултати конкурса. На нивоу општине Косјерић прву награду освојили су ученици 7. разреда наше школе Милица Ћебић, Катарина Милошевић и Милан Митровић за групни рад- кратак видео спот који су снимили уз подршку наставнице Снежане Глигоријевић. Честитамо награђеним ученицима и њиховој наставници!
Све похвале и за ученике 5. разреда, који су, уз подстицај наставника Славише Ђокића, урадили ликовне радове који су изложени у холу Дома културе.
 
 
 

Окружно такмичење у атлетици

У уторак 9. маја 2023. године одржано је Окружно такмичење у атлетици у ОШ ,,Рајак Павићевић“ у Бајиној Башти. На такмичењу је учествовало 10 општина. Ученици наше школе су постигли запажене резултате, а најуспешнији су Никола Николић, ученик 5. разреда, који је освојио 2. место на трци од 600 метара, и Александра Ивић, ученица 6. разреда, освојивши 3. место у бацању кугле. Честитамо ученицима и њиховим наставницима!
 
 

Окружно такмичење из српског језика и језичке културе

У суботу 1. априла 2023. године у Ужицу је одржано Окружно такмичење из српског језика и језичке културе за ученике основних школа. Нашу школу представљала је Исидора Трифуновић, ученица 5. разреда, која је показала одлично знање и освојила 3. награду. Честитамо Исидори и наставници Соњи Костић Јаковљевић!